måndag, januari 10, 2011

Nytt år

Det skulle vara intressant att så här års göra en sammanställning över hur många som tänker att nu, nu ska jag förändra mitt liv. Jag har varit där, men faktiskt inte i år. Jag tänker inte gå in i det där. Meningslöst. Däremot kan man ju se det som ett gyllene tillfälle att göra saker man mår bra av, men alla dessa drastiska förändringar? Nej, jag tror inte på´t.

Det berömda lagom. Det försöker jag leva efter. Lagom har aldrig varit min grej, nej det ska vara allt eller inget. Så till den mildra grad att jag får gå i terapi. Det är sant. Jag försöker och det går ganska bra. Jag ska göra det lagom i år, det är mitt nyårslöfte. Jag ska äta lagom bra, alternativt lagom mycket. Jag ska jobba lagom mycket, träna lagom mycket, städa lagom mycket när jag gör det och så vidare.

Jag har lärt mig av livets hårda skola att det blir bättre om man gör allt lagom. Annars mår jag bara dåligt.

Därför dissar jag allt vad dieter och galna träningssatsningar heter. Det går inte att leva utan kolhydrater, det går inte att träna varje dag och inte att sätta ribban vid månen. Gör det lagom - och lyckas. Det ska vara mitt motto för 2011.

I dag skulle jag träna tänkte jag, men när jag kom hem och innan maten stod på bordet så kändes det för sent. Så jag skippade det och har faktiskt inte ångest. Jag tog en bulle till kvällsfikat istället. Finns ju nåt positivt med två magsjukor under helgerna och det är att man går ner i vikt. Så jag tar det piano och kommer igång med träningen igen i morgon.

2 kommentarer:

Jennie A sa...

Grymt fokus vännen, önskar jag kunde vara lika stark. Men jag kanske oxå ska försöka göra allt mer "lagom" i år - du får bli min inspiration för att försöka!!!

Kram på dig!!!!!!

Anonym sa...

Håller helt med dig lagom är bäst! man ska njuta av livets goda:)
kram Hanna