torsdag, maj 08, 2008

Snart Götelaborg

Nu är det sommar känns det som. För första gången tog jag inte ens med mig jackan idag när jag drog på jobb. Ljuvligt är vad det är. Startade dagen med powerwalk i morgonsolen. Tror inte man kan få en bättre start på dagen.

Lycka är att längta efter en resa. Denna gång inom Sverige, förvisso, men jag längtar som sjutton tills vi åker i morgon bitti. Ska bli kul med roadtrip och, så klart, att hälsa på Therese och Sven. I morgon kväll blir det afrikanskt hak, som jag älskar att prova mat från olika länder. Det är liksom.. ett äventyr i sig. I helgen räknar jag också med shopping, uteserveringshäng och Liseberg.

Innan vi far är det inte lika festligt. Jag har massor att stå i och undrar om jag ens hinner fixa mig själv och packningen innan avfärd. Först på schemat står mat. Håller på att svänga ihop en asiatisk nudelsallad med sockerärtor, vårlök, paprika och cashew som ska toppas med min specialdressing med bland annat lime, sesamolja, vitlök och chili. Det hela toppas med vitlöksfrästa jätteräkor. En bra start på en hektisk kväll. Kanske ett glas rosé till? Eller så kanske man inte skriver så bra då. Eller så är det precis vad man gör.

Inga kommentarer: