torsdag, maj 22, 2008

12 meter Absolute Black på väg

Vips så var även denna vecka borta. Det har varit en ganska bra vecka i många avseenden, det bra överväger i alla fall det dåliga. Igår fick jag unna mig något som jag definitivt kommer att unna mig varje vår. Fotvård. För hur skönt är det inte att ha sommarfräscha fötter. Det har jag nu efter bad, skrubb, filning, slipning av naglar, massage, insmörjning och slutligen nagellack. Så snygga feets!

Idag tog vi Silverfaran till Mångsbodarna och Wasasten. Blev precis som förra gången väldigt bra mottagna, det är något speciellt när man handlar lokalt av specialister. En timme senare var vi med 12 meter Absolut Black, vår snygga svarta bänkskiva i Sydafrikansk sten. Nu väntar vi bara på köket för att se de sista detaljerna, sen kommer världens snyggaste bänkskiva hem till oss. Känns som om den är värd varenda öre (hoppas även att jag kommer tycka det i framtiden med tanke på vad den kostar).

Har hittat en ny favoritsajt, gymgrossisten.se. Hur bra som helst. Och billigt. Idag kom ett paket proteinpulver med smak av mintchoklad samt omega 3-kapslar hem till mig. Perfekt nu när det är hårdträning inför sommaren. Är så nöjd med hur träningen fungerar just nu och det är riktigt så att jag längtar till gymmet varje dag.

Torsdag blir snart fredag och sen är det lördag. Som jag ser fram emot lördag. Då vankas det välkommen hem-fest för Linus i Älvis. Det är alltid så himla roligt på kalasen på Kattåsen.

Nu: TV-tajm.

Inga kommentarer: