lördag, augusti 11, 2007

Tröttaste lördagen

Trots att jag inte drack en droppe igår så känner jag mig svårt trött och liksom mörbultad i huvudet. Det är Älvdalens musik- och motorfestival i helgen och jag for igår kväll upp dit med kameran om halsen för att ta lite bilder. Måns spelade, till alla småtjejers hysteriska förtjusning. Eftersom jag fick lov att stå ängst fram för att få bra bilder så kom jag inte undan dessa skrikande tjejer. Det gör fortfarande ont i öronen. Efter konerten fick jag en pratstund med Måns, som var precis lika trevlig och "korrekt" som man hade väntat sig. Efter konserten skrev Måns autografer och kramade alla småtjejer. Jag fick också skriva autograf, till fyra personer, vilket kändes lite skumt. Haha.
Kvällens roligaste var dock Dag Finn, han från Shaa-Bom, som försökte få folk från öltältet till stora scenen. Han fattade nog inte att älvdalingars största intresse är alkohol. I alla fall så lyckades han så där, för festivalbesökarna stod kvar i tältet och drack.
För övrigt så var kvällen väldigt regning. Anledningen till att jag är så trött idag är att ag tog på mig att köra Stefans kompisar hem. Jag borde ha vetat bättre. Det tog nämligen väldigt lång tid att samla ihop allihopa och få in dem i bilen. Klockan 04 rullade jag in på uppfarten till gården. Way to late! Stefan, den stackare, vaknade och han skulle upp två timmar senare för att springa Vasasafetten. Själv sov jag till 12.20 idag men känner att jag nog snart kryper ner i sängen igen.

Idag ska jag försöka få någon form av motion. Jag är nämligen hopplöst stel efter ridturen i torsdags, då jag provade Tins Myggan för första gången. Myggan är en trevlig dam som kändes mjuk och fin att rida. Dessutom är hon ett väldigt duktigt sto eftersom Tin tävlar hoppning på hög nivå på henne. Själv håller jag helst till i skogen i friska luften. Ullis har fått nys om min provtur på Myggan och vill nu att jag kommer och tar Rondo någon dag, och det gör jag gärna.

Eftersom halva Stefans släkt är i stan ska vi ikväll ha en liten grillfest hos svärmor och svärfar. Det blir nog skoj eftersom alla är väldigt trevliga. Jag måste bara piggna till lite så att jag orkar med rosé och annat. Inte helt omöjligt att det blir utgång heller. Nu måste jag stupa i säng. Igen.

Inga kommentarer: