tisdag, april 05, 2011

Tisdag i sjuhundratjugo

Tisdagar är jobbmässigt den mest hektiska dagen på hela veckan. På nåt konstigt sätt gillar jag det. Är liksom som bäst vid deadline. När jag väl kommit till jobbet, det vill säga. Innan är det ett smärre kaos, i alla fall inre sådant. Jag döljer det väl. Men innan jag vaknat, duschat, fixat mig, väckt sjusovaren Stella, fått i henne välling, klätt henne, sett till att hon inte river huset innan vi ska åka, packat alla väskor med allt från datorer och galonisar till träningskläder så är det är smärre inre kaos. Egentligen dagens viktigaste prövning. Det går varje dag och jag blir lika förundrad. Ett par timmar efter dagislämning i dag så ringde dock dagis och meddelade att Stella var sjuk. Som tur var kunde bästa farmor rycka in. Lillhjärtat är snorig men med oförändrad energi.

Väl på jobbet har det varit sjuhundratjugo knyck. Kul knyck. Hoppas att ni sett nya bladet och att ni gillar det. Det gör nämligen jag.

Tackar och bockar för alla fina kommentarer och hälsar nytillkomna läsare välkomna. Ska leta reda på var mitt rosa förkläde finns att köpa, det är världens finaste och bästa förkläde för övrigt.

Tvätt, stryk och sen glossiga magasin. Det får avsluta den här tisdagen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för en jättebra blogg och grattis till storvinsten. Vi känner inte varandra, men jag kan konstatera att du verkar vara en "riktigt skön böna". Keep upp the good work!
/Karin

Cattis sa...

Ja, please....suktar efter ett sånt förkläde! Vill haaaaaa!