torsdag, december 14, 2006

Pannkakor.

Nu har en Magazin-liga bestående av mig, Malin, Johnny och Per varit på sunk-haket Oscar´s och ätit. Som bonus var Johnnys roliga kompis Anders med. Det hela var som vanligt en högljudd tillsällning - det är det alltid när den här ligan äter lunch. Oscar´s är ett riktigt sunk-hak. Det är också väldigt mkt konstiga människor som äter lunch där. Roligast är den japanska damen i kassan som liksom skiner upp som en sol varje gång hon ser vårat gäng. Hon bryter skönt på japanska också. Vi brukar också träffa på Per, en utvecklingsstörd snubbe som alltid bär vita kläder. Per är typ kär i mig och säger alltid massa konstiga saker. På Oscar´s är det buffé varje dag. Det är en massa flottiga rätter i salig blanding. På torsdagar är en av de här flottiga rätterna ärtsoppa och pannkaka. Det åt jag. Jag älskar pannkakor. Kanske är det för att jag aldrig fick pannkakor som liten, inte vanliga iaf. Istället var de gjorda av fullkorn och med trista, nyttiga, tillbehör. Därför har jag blivit värsta pannkakstoken som äldre. Nu är jag väldigt mätt.

Har precis haft pepp-talk med säljarna. Sista numret innan jul - nu kör vi! Jag räknar med försäljningsrekord. Jag själv ska sätta mig och skriva min ledare. I detta nummer ska den vara extra lång. Det ska bli kul! Har också två låååånga matreportage att skriva som jag bävar lite för.

Senare ikväll ska jag på julkonsert med Dalasinfoniettan. Helst hade jag velat vara antingen hemma i min säng eller i en annan persons säng men det blir nog kul.

Inga kommentarer: