tisdag, december 19, 2006

Jag ser det snöar...

.. joråsåatte nu snöar det på riktigt. Men, like I care, jag drar ju till Curryland om endast fyra dagar. Det, om nåt, är ljuvligt.

Igår lämnade vi årets sista Magazin till tryckning, det kändes bara såå himla bra! När alla spänningar och all stress släppte igår kväll somnade jag som en stock i S säng. Idag har vi haft tuffa budgetförhandlingar här på Magazin. Det är lite humor att jag som är så fruktansvärt dålig på det här med ekonomiska termer skulel hålla i det hela. Men, det gick bra med support från både styrelsen och mina ansällda. Jag tycker så mycket om mina anställda, nästan lite för mycket. Det är ytterst sällan några konflikter och jag litar på dem till 110 procent. Om alla anställda var så skulle många företag vara mycket mer lönsamma. De nallar aldrig på arbetstiden, de gör precis det som de ska och mer därtill. Dessutom är de världens bästa ambassadörer för Magazin. Faktum är att jag nog kommer att sakna dem en hel del när jag är i Indien. Jag kommer ju liksom inte få se dem på tre veckor!

Förutom budget så kommer jag den här veckan att ägna mig åt att vara så där mysigt julig. Jag ska bjuda på fika varje dag och julmusiken ska stå på hela tiden här på redaktionen. På torsdag blir det julklappsutdelning innan vi går hem för i jul.

Ikväll ska jag och S jula till det. Han har köpt en gigantisk julskina som vi ska griljera i mitt lilla söta kök. Det kan gå hur som helst med tanke på hur seriösa (?) vi är i allt vi gör. Jag har aldrig haft en roligare kille, helt fantastiskt. Jag ska springa förbi Ica på vägen hem och köpa lite annan julmat så att vi riktigt kommer i stämning. Kanske till och med ska springa förbi das Systembolag och inhandla lite julöl och glögg. Det kommer med största sannolikhet att bli en väldigt mysig kväll. Han är ju så mysig den där. Jag är lycklig!

Nu, nybryggt kaffe med saffranslängd. Mums!

Inga kommentarer: