torsdag, november 24, 2011

Bebismys

Det är en fantastiskt känsla man får när någon av ens vänner får barn. Jag minns hur mysigt, fantastiskt och omvälvande det var.

För två veckor sedan kom lilla Molly till världen. I dag har vi äntligen fått träffa henne och hennes föräldrar Jenny och Jerker. Det bästa är att lilla Molly är granne med oss så Stella har fått en lekkamrat. Ännu en tjej i Långlet... underbart! Verkar också som att det är något med klimatet här i byn. Nytillskottet är nämligen lika nöjd och lugn som granntösen. Lilla Molly var så harmonisk och somnade så sött i min famn. Då åt vi andra underbart god morotskaka.

Ja, klart man blir sugen när man snusar på bebis. Men nej, jag vill inte ha en tvåa ännu. Det är mycket tjat om det. Säkert det vanligaste frågan jag får. Men jag njuter för fullt av min tvååring och vill att hon ska vara äldre när hon blir storasyster. Både för hennes och vår skull. Det passar oss bäst.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bebis är underbart att snosa på ;-). vi fick vara nr 2 när den största var 4 helt underbar ålder få är man så stor att man kän uppskatta den lilla samtidigt som man förstår att mamma eller pappa måste ge den lilla lite mera tid. kul att du bloggar igen :-)

Alex sa...

Håller med föregående talare om att det är kul att du bloggar igen. Rätt in i RSS:en!