onsdag, juli 30, 2008

Troppa-sommar

Vilken sommar det varit so far. Har hunnit vara i Göteborg på massa skoj samt en hel del andra trevliga tillställningar. Det har druckits en hel del troppa, och solats och badats.

Denna vecka går i samma tecken. I fredags var vårt nya trädäck färdigt och början till vår altan. Just nu håller trädäcket på att få tak och inom sinom tid står en härligt festlig altan färdig. Då börjar projekt trädgård. Jag ska anlita en trädgårdsdesigner som ska få komma hit och göra en skiss. Sen ska det handlas buskar, träd och växter i olika kulörer. Igår tog mamma och jag oss an härbret och lyfte ut alla gamla prylar som stod därinne. Det fanns en hel del finsaker som kommer att användas. När allt var ute städade vi typ hur länge som helst, lyfte in två sängar och kryddade det med textiler och fina gamla saker. Vips så fick vi en gäststuga. Sen sågade jag ner diverse träd framför härbret och vips så såg man den fina byggnaden.

I går kväll blev det troppa på Wasa och till det cajunmat. Ett gäng kompisar var med och så var det meningen att vi skulle till Rättvik och spana läget där. Tyvärr fanns bangers i sällskapet så det blev till att cykla hem efter att Linda och jag njutit av en Kir Royale. Inspirerad av det åkte jag själv till spritmonopolet och köpte creme de cassis och mousserande. Det ska jag nog bjuda Malin och eventuellt hennes man när vi ska ha härlig grillsammankomst i morgon.

Nu är det dags att hoppa in i duschen. Karin och Fredrik, som är "hemma" från Stockholm har slagit till med grillfest i Orsa och vi ska dit och sen traska ner på sommarens sista yra. Lovely. Dessutom med det här vädret.

Inga kommentarer: