tisdag, juli 01, 2008

Markis-problem

Det var en härlig dag i Malungsskogen idag. Härlig fäbodbrukare med härliga ungar, härliga djur, härlig omgivning och härlig mat. Dock tog det ungefär tre timmar mer än vad jag trodde. Men vad gör det när det är så där härligt?

Efter en mastordontrunda på Ica Maxi och tusen kronor fattigare (faaaan va matpriserna gått upp) åkte jag hem och stupade i sängen en halvtimma. Jag är trött så in i bomben. Vaknade av en skylift. Våra snygga markiser har kommit och de sätts nu upp. Frid och fröjd... tills jag upptäcker hur de har monterat markisreglaget på insidan. Typ förstörde hela väggen eftersom de satt de mitt i blickfånget mitt på väggen. Då fick de snällt köra en till runda runt huset i skylift och ändra. Nu sitter relagen där de ska - högst upp vid fönstret så att de inte syns. Blondin-monstret, som var dramaqueen nyss, är nöjd.

Det sista jag vill just nu är att åka till gymmet. Dessvärre måste jag ta mig samman för jag har varit sjuk en vecka. Nu är jag frisk och musklerna vill jobba. Skönt att jag redan nu vet hur skönt det kommer kännas när jag kommer hem.

Inga kommentarer: