torsdag, juli 03, 2008

Arkitektbesök

Den här veckan har det verkligen varit lyxlir på jobbet. Mycket att göra, förvisso, men bara roliga grejer. Idag är inget undantag. Snart ska jag och Sune fika med vår nya kollega Andreas, som börjar efter semestern istället för Johnny. När vi åt lunch idag fick jag en förfrågan om att vara statist på en fotografering ikväll. Jag ska sitta och äta mat, svårt liksom. Med mig tar jag darling, svärfar (som är gräsänkling i veckan) och Ida.

Bästa mamma och pappa har bjussat oss på en arkitekt. Ikväll kommer han hem till oss och hjälper oss tänka till kring altanen. VI har kört fast lite. Känns väldigt lyxigt med arkitekt men eftersom vi ritat allt annat själva känns det som om vi är värda det. Spännande och se vilka idéer han kommer fram till.

I morgon är sista arbetsdagen och jag ska vara i Borlänge och hänga med kollegorna där. Kommer att vara klar då och ska åka ner med min dator. Med mig hem kommer jag ha en sprillans Macbook topputrustad med välbehövliga program. Vilken sommarpresent av chefen. Jag kommer älska den lilla vita laptopen!

2 kommentarer:

Alex sa...

Men fyyy faaan vad najs med en arkitekt! Kommer säkert bli grymt. De tänker ju i banor som en annan aldrig hade kunnat göra. Lyxigt! Och snart tycker jag att vi styr upp en dejt IRL. ;) Också spännande ju. Kraaam

Sofia sa...

Ja det var asnajs. Och ja, han fick oss att tänka i helt andra banor än tidigare :) Det är verkligen hög tid för oss att styra upp IRL-dejt. Jag kan komma upp i sommar och hälsa på. Längtar efter dig ju. Hoppas du njuter i fulla drag av semester. Kram.