onsdag, oktober 05, 2011

Dammar av

Det var sannerligen inte igår.

Nu är det dags att ta upp det här igen, har saknat det lite faktiskt. Det är en bra dagbok över livet, märker jag när jag ser tillbaka. Så nu kör vi!

Vad händer då? Jo livet rullar på i sjuhundratjugo. Det har varit en fantastisk sommar och en riktigt bra början på hösten. Jag gillar ju hösten, har alltid gjort. Just nu, till exempel, så kommer jag på mig själv att småle varenda kväll när jag får tända ljus och brasa. Det är också som roligast att laga mat på hösten. Och det är som roligast att göra nytt hemma. Det håller jag på med för fullt. Bebisrum ska bli barnrum och kontor/gästrum utan finess ska bli ett med just finess. Sen ska de båda byta också, hängde ni med?

Det har varit en del maskerader under hösten. Väldigt underskattad festform, för övrigt. Här är jag Victoria Silvstedt som toastmaster tillsammans med Mikael Bindefeldt. Vi höll i trådarna för höstens fest - Marias 30-årsmaskerad.



Stella Sunshine då. Ja, vad ska man säga. Hon går från klarhet till klarhet och jag sliter lite mer på klichén att det blir roligare att vara mamma för var dag som går. Stella går på dagis och är ett barn utan bekymmer. Hon är glad jämt, ungen. Det säger hennes dagisfröknar också. Dessutom pratar hon bättre än vissa treåringar och det beror nog på att jag, hennes pappa samt hennes mor- och farföräldrar pratar med henne precis hela tiden. Det är skillnad på att prata med barn och om barn, har jag förstått. Vi pratar med Stella och hon pratar med oss.



Nu ska jag möta upp maken på banken.

Roligare än så är inte det här inlägget men det kommer meeeeeera.

1 kommentar:

Anonym sa...

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN!!!;) Kram Jenny (grannen)!